top of page

Sponsra Kalmar Hästsportklubb

Den 1 juli 2023 tog klubben över all verksamhet på anläggningen och driver den numera i egen regi. Nu kan du vara med och sponsra vår ridskola, tävlings- och träningsverksamhet! Som sponsor syns ditt företag inte bara för klubbens medlemmar utan också för deras anhöriga och föräldrar, alla som tävlar hos oss och deras anhöriga samt vår publik.

Hur kan du sponsra Kalmar Hästsportklubb?

• Ridhusskylt: Exponera din logotyp eller företagsnamn på en skylt (2 x 0,65 m) i vårt stora ridhus. Vi bedriver daglig verksamhet i ridhuset och klubben anordnar träningar och tävlingar året runt vilket innebär stor exponering av din skylt. Pris 3000:- per år. Produktionskostnad av skylt tillkommer. Priserna är exklusive moms.
• Vepa: Exponera din logotyp eller företagsnamn på vepa (2 x 1,5 m) på vår utomhusbana. Under stora delar av året bedriver vi daglig verksamhet på utomhusbanan och klubben anordnar träningar och tävlingar året runt vilket innebär stor exponering av din skylt. Pris 1000:- per år. Produktionskostnad av vepa tillkommer. Priserna är exklusive moms.


Om ni väljer både ridhusskylt och vepa blir årskostnaden endast 3500:- exkl. moms.

 

 Tävlingshinder med ditt företags grafiska profil. Tillverkas av hindertillverkare och bekostas av ditt företag men exponeras på samtliga våra tävlingar. Kontakta oss för mer information och priser.

• Sponsra våra fik: Att sälja fika, drycker och enkel mat är en stor inkomstkälla i en ideell förening, alla bidrag är välkomna.
• Sponsra en klass på en av våra tävlingar: Varje år genomförs många tävlingar på anläggningen, både stora och mindre tävlingar. Ditt företag är välkomna att sponsra en eller flera klasser med exempelvis hederspriser. 

Vill du veta mer?
Kontakta oss: kalmarhastsportklubb@gmail.com 

 

Kalmar Hästsportklubb är en klubb där alla medlemmar, från nybörjare till elit, får utveckla sitt hästintresse i en stark gemenskap. Vi är en av regionens största ridsportföreningar med cirka 300 medlemmar i alla åldrar med ett brett nätverk i samtliga sammanhang avseende ungdomsidrott och hästsport. Vår fina anläggning som byggdes 2009 ligger utanför Smedby och klubben är Säker- och Trygg-certifierad.

 

I klubben tränar framför allt unga flickor och kvinnor. Vår verksamhet är mycket viktig för att främja barns och ungas rörelse och hälsa. Klubben har en aktiv ungdomssektion som bland annat har utvecklat konceptet Hopp mot näthat som innebär all slags motverkan mot hot och hat på nätet. Hopp mot näthat har blivit klubbens tema för flera av de tävlingar som arrangeras årligen, för att sprida det viktiga budskapet. Men klubben arbetar också hårt med att motverka mobbning och utanförskap på anläggningen. Hos oss är alla välkomna!

bottom of page