top of page

Ungdomsledare

Under våren 2024 startar vi ett projekt med ungdomsledare. Där finns möjligheten för dig som varit en del av vår ledarskapstrappa att växa, ta mer ansvar och få en större ledande roll. Läs mer nedan vad uppdraget som ungdomsledare innebär.

Att vara ungdomsledare

Tjänsten som ungdomslledare innebär att du arbetar i genomsnitt 25 timmar per månad mot ett arvode. Kalmar Hästsportklubb anställer ett begränsat antal ungdomsledare per termin. Uppdraget omfattar 1 år. Dina timmar förläggs på en vardagskväll/ vecka samt varannan lördag/ söndag. Under skollov arbetar du samma antal timmar, som dock kan förläggas annan tid än övriga veckor.
Tillsammans med de andra ungdomsledarna på klubben ansvarar ni för att hålla i de barnkalas som bokas. Vid få bokningar kan det även vara aktuellt att hjälpa till vid andra aktiviteter, detta enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

För att vara lämplig till rollen som ungdomsledare bör du: 
- Självständigt klara uppgifter i stallet. Så som stalltjänst, in- och utsläpp, utfodring, hantering och ridning av ridskolans hästar.
- Självständigt och på ett säkert sätt kunna undervisa elever i teori upp till märk III nivå.
- Du ska ha varit en del av vår ledarskapstrappa som stallvärd.
- Du ska ha stort intresse för hästar, undervisning, barn och ungdomar.
- Du ska ha en god förmåga att ta ansvar, leda och samarbeta.

Ansökan

Din ansökan skickas till tilda@kalmarhsk.se och ska innehålla CV samt personligt brev.
Din ansökan mottages och du får en återkoppling, är du aktuell för rollen blir du kallad på intervju och får skriva teoriprov märke 5.
Senaste ansökningsdag:
15 maj - uppdraget starter i samband med höstterminen.
15 november - uppdraget startar i samband med vårterminen.

IMG_4311
IMG_4365
bottom of page