top of page

Tävling hos Kalmar Hästsportklubb

Kalmar Hästsportklubb har i många år varit en uppskattad tävlingsanläggning med allt från lokala till nationella hopptävlingar. Hos oss får man tävla på en modern, stor anläggning med härlig gemenskap. Under 2024 har vi inplanerade tävlingar v.16, söndag v.35 och v.42.

Vi anordnar årligen några tävlingshelger i hoppning, både för ponny och häst. Vi är en populär tävlingsplats och många besöker oss, så för att kunna leverera tävling av hög kvalitet är vi förstås beroende av våra duktiga funktionärer. En vanlig tävlingsdag består av ett förmiddags- och ett eftermiddagspass för funktionärerna. Man kan hjälpa till på banan, i fiket, på parkeringen, i domartornet, sjukvårdare, på framhoppningen, i städet och som allt-i-allo. Allt ideell insats är guld värd!

Vill du vara en del i klubbens härliga funktionärsteam? Information kommer upp i stallgången och på Kalmar Hästsportklubbs Facebook och Instagram när respektive tävling närmar sig. Du kan även gå med i vår funktionärsgrupp på facebook!

Har du aldrig varit funktionär tidigare men är intresserad av att vara med? Inga problem, vi hjälps åt och lär av och med varandra!

Hör av dig till kalmarhastsportklubb@gmail.com så får du veta mer.

bottom of page